BURSA / GÜRSU - GÜRSU FAZIL HÜSNÜ DAĞLARCA ANADOLU LİSESİ

1.DÖNEM VELİ TOPLANTIS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1.DÖNEM VELİ TOPLANTIS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ara

Nene hatun mesleki ve teknik anadolu lisesini yenerek bursamızı bölge şampiyonasında temsil edecek olan okulumuz öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ KIZ BASKET TAKIBI OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİ SAİD SELÇUK YÖNETİMİ ALTINDA BURSA 4.SÜ OLMUŞTUR.TEBRİKLER GENÇLER.

Kas

OKULUMUZ 3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU GÖRSEL MATERYAL VİDEO VE SUNUMLARLA KUTLANDI

Ekm

2022/2023 Eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınav takvimi tüm öğrencilerimizin sınnavlarında başarılar dileriz.

Ekm