BURSA / GÜRSU - GÜRSU FAZIL HÜSNÜ DAĞLARCA ANADOLU LİSESİ

Ara

Okulumuzun Kalbi Kütüphaneler Projesi aralık ayı etkinliklerinin ilkinde sanatçılarımızı eserlerinden örnekler sunarak kütüphane panomuzda tanıttık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Okulumuzun Kalbi Kütüphaneler Projesi aralık ayı etkinliğimizin ikincisinde öğrencimiz, Attila İlhan'ın "Ben Sana Mecburum" adlı şiirini fon müziği eşliğinde seslendirmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencimize teşekkür ederiz

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZ MÜZİK ÖĞRETMENİ BURCU ÖZHAN ,TÜRK DİLİ VE EDEBİYAT MUHAMMET ÖZDEMİR,TARİH ÖĞRETMENİ GÖKHAN KARADAĞ VE FİZİK ÖĞRETMENİ RAİF TİLKİ EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİR.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okulumuz genelinde Okulumuzun Kalbi Projeler kapsamında öğrencilerimiz ile Edebiyat öğretmenlerimiz eşliğinde hikaye tamamlama etkinliği gerçekleştirdik.Bu hafta öykü tamamlama çalışması yapan öğrencilerimiz hem yaratıcılıklarını hem de kompozisyon yazma becerilerini geliştirmiş oldular. Yazarlarımıza  yaratıcılıkları için,Edebiyat zümremize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ağu

2021/2022 eğitim ve öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerimizin başarıları.Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.